#Keulahahmo: Oskari Seppälä

S-mobiili on Oskari Seppälällä aktiivisessa käytössä.

S-mobiili helpottaa nuoren kiekkoilijan kiireistä arkea

Urheilullisen näköinen nuori mies istuu autossa ABC Kortelan tankkauspisteellä ja näppäilee älypuhelintaan. Hetken kuluttua autosta nousee Oskari Seppälä, 19-vuotias Eurasta kotoisin oleva Rauman Lukon A-juniorien puolustaja.

- On tämä mobiilitankkaaminen kyllä todella helppoa. Kun on kiire kouluun tai treeneihin, niin tämä on nopea ja kätevä tapa hoitaa tankkaamisen maksaminen. Eivätkä kädetkään jäädy maksua automaatilla naputellessa, Oskari Seppälä toteaa.

- S-mobiilin avulla tankkauksen maksu ja bonusten kirjaus onnistuvat vaivattomasti ilman korttien tai rahan laittoa automaattiin, Seppälä lisää.

Oskari Seppälä on muuttanut omaan kotiin Vanha Rauman kupeeseen. Hän on myös tuore Keulan asiakasomistaja. Liittyminen asiakasomistajaksi onnistui sujuvasti Rauman Prisman asiakaspalvelupisteellä.

- Liittyminen oli tosi vaivatonta – minä vain pistin nimmareita papereihin ja asiakaspalvelun henkilö opasti ja kertoi palveluista ja eduista, Oskari Seppälä kehuu.

- S-mobiili tuli ladattua heti ja siinä tuntuu kyllä olevan runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, nuori mies jatkaa. Siellä on myös etukuponkeja, joita on näppärä käyttää näyttämällä puhelinta kassalla.

Nuoren kiekkoilijan arkea rytmittävät koulunkäynti ja jääkiekko, jota Seppälä pelaa Rauman Lukon A-nuorissa.

S-ryhmäläisyys verissä

Seppälällä on S-ryhmäläisyys verissä – isä on Satakunnan Osuuskauppaan kuuluvalla AutoPalinilla töissä. Siksi Oskarikin on tottunut bongaamaan vihreän logon liikkuessaan kaupungilla ja ymmärtää, että bonukset kertyvät pienistäkin puroista kuukauden ja vuoden varrella.

- Pelireissuilla yritän aina vinkata, että pysähdytään ABC-asemalle. Silloin S-Etukortti vilahtaa, nuori puolustaja naurahtaa.

- Kaikki kaverit eivät vielä S-bonuksia keräile, mutta kyllä aika moni on ymmärtänyt, että pientenkin ostosten keskittäminen kannattaa!

Nuoren kiekkoilijan arkea rytmittää koulu ja jääkiekko. Abivuottaan lukiossa käyvä Oskari valmistautuu kirjoituksiin ja treenejä mahtuu joka arki-iltaan sekä kolme kertaa viikossa aamuisin. Viikonloppuisin ovat vielä pelit ja pelireissut tähän päälle. Lukko-akatemia mahdollistaa koulun ja jääkiekon yhdistämisen, vaikka kiireiseltä päivät usein vaikuttavatkin.

Keula on mukana tukemassa sekä Lukon liigajoukkuetta, että juniori-Lukon toimintaa. Asiakasomistajat saavat kahden euron alennuksen Keulakatsomon lipuista Lukon liigapeleissä. Lippuja voi ostaa useista Keulan toimipaikoista.

Oskari Seppälä toivottaakin kaikki mukaan kannustamaan Lukkoa sekä liigassa että A-junioreissa, vielä on kauden tärkeimmät pelit jäljellä!

Pelireissuillakin pysähdytään ABC:lle, Seppälä kertoo.