Keulahahmo: Riikka Sevänen

Riikka Sevänen on työskennellyt S-market Säkylän marketpäällikkönä vuodesta 2018 alkaen.

Säkylä sai uuden S-marketin keväällä 2017. Kaupan rullat pitää pyörimässä marketpäällikkö Riikka Sevänen, joka aloitti toimessaan vuoden 2018 alussa.

– Uudet tilat ovat keränneet runsaasti kehuja. Laajennukselle oli selkeä tarve. Uusi S-market toi paikkakunnalle laajemmat valikoimat ja paremmat palvelut, Sevänen kertoo.

Pyhäjärviseudulla asuva Sevänen on työskennellyt Osuuskauppa Keulan palveluksessa jo 17 vuoden ajan. Ennen siirtymistään Säkylään Sevänen työskenteli myymäläpäällikkönä Kauttuan Salessa.

– Tunnemme alueen ihmiset ja heidän ostoskäyttäytymisensä. Tämä edesauttaa sitä, että pystymme palvelemaan heitä mahdollisimman hyvin.

Uusi S-market lisää omalta osaltaan myös paikkakunnan vetovoimaa. Säkylässä asioidaan myös naapurikunnista. Osuuskaupan juuret ovat syvällä vahvan maatalouspitäjän maaperässä.

– Asiakaskunnallamme on luonnollisesti hieman erilaiset tarpeet kuin kaupungissa. Mielestäni ihmiset tekevät täällä ruokansa enemmän alusta alkaen itse, kun taas kaupunkiympäristössä halutaan hieman valmiimpaa, Sevänen pohtii.

– Täällä leivotaan paljon ja käytetään niin sanottuja puhtaita raaka-aineita. Tämä näkyy tietysti valikoimissamme.

Viihtyisä ilmapiiri takaa hyvän ja iloisen asiakaspalvelun.

Keula työllistää ja kehittää

Keula on vahva työllistäjä Pyhäjärviseudulla, josta löytyy Säkylän S-marketin ja Sale Kauttuan lisäksi myös viime vuonna uusittu S-market Eura.

– Teemme keskenämme paljon yhteistyötä. Esimerkiksi henkilöstön kiertoa pyritään tehostamaan ja kannustamaan heitä kokeilemaan työskentelyä eri toimipisteissä, Sevänen taustoittaa.

– Kesätöihin on paljon hakijoita, se kertoo siitä, että moni haluaisi tulla Keulan palvelukseen. Meillekin tulee paljon sekä kesätyöntekijöitä ja Tutustu ja tienaa -nuoria.

Kun Euran S-marketia uusittiin, kävi Säkylässä paljon euralaisia asiakkaita. Sevänen muistuttaa, että se kertoo aktiivisesta asiakasomistaja-alueesta.

– Keula kehittää koko ajan omia palveluitaan koko toimialueellaan. On tärkeää, että ihmiset löytävät tarvitsemansa läheltä.

Keulan toimipisteet Pyhäjärviseudulla tekevät tiivistä yhteistyötä.

Oikeat arvot työyhteisössä näkyvät palvelussa

Riikka Sevänen on työskennellyt asiakaspalvelutyössä 15-vuotiaasta asti. Hän muistuttaa onnistuneen asiakaskohtaamisen olevan asia, jolle rakentuu myös hyvä työyhteisö.

– Aina mennään asiakas edellä, mutta yhtä lailla tulee muistaa myös työkaveri. Esimiehenä pidän tärkeänä sitä, että hyvistä töistä ja onnistumisista palkitaan. Meillä on täällä hyvät ja oikeat arvot.

Vapaa-ajallaan Sevänen on tuttu näky Kivikylän Areenalla, jossa hän käy seuraamassa Rauman Lukon liigaotteluita.

– Seuraamme jääkiekkoa tiiviisti. Fanitus on lähtenyt Panelian Raikkaasta, jossa itsekin olin aikanaan aktiivisesti mukana toimitsija-aitiossa kirjurin hommissa. Se oli vapauttavaa, siellä ei tarvinnut miettiä mitään muuta.

– Ulkoilu on toinen tärkeä asia. Tämä talvi on poikkeus, mutta muuten hiihdämme talvessa satoja kilometrejä. Kesällä taas mökkeily on tärkeä asia.

Haemme nyt joukkoomme Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoita.

Alla olevasta linkistä pääset hakulomakkeeseen, jossa voit kertoa tarkemmin itsestäsi sekä missä tehtävässä ja yksikössämme mieluiten työskentelisit. Hakemukset ohjautuvat toimipaikkojen esimiesten käyttöön ja otamme tarvittaessa yhteyttä.

Hae Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijaksi tästä.