#Keulahahmo: Inga Laaksonen

Osuuskauppa Keulassa tehtiin alkuvuodesta organisaatiomuutos, jossa asiakasomistajuuden ja S-Pankin palvelut keskitettiin erillisen asiantuntijatiimin hoidettavaksi. Uusi "Keulatiimi" onkin nyt osa asiakkuus- ja viestintäyksikköä. Asiakasomistajuus ja S-Pankki kulkevat käsi kädessä, sillä jokaisen asiakasomistajan Bonus maksetaan S-Pankin S-Tilille.

- S-Pankki on ihan tavallinen pankki, vaikka toimimmekin kaupassa, vastaa palvelupäällikkö Inga Laaksonen hymyillen, kun asiakas kysyy, että millainen pankki tämä S-Pankki oikein on.

Helmikuun alusta asti toimineen asiantuntijatiimin palvelumyyjistä monella on finanssialan ammattitutkinto ja tehtävää hyvin tukeva koulutus. Tavoitteena on tarjota parasta mahdollista palvelua sekä asiakasomistaja- että pankkiasioissa.

- Moni on kilpailuttanut pankkinsa ja hoitaa nyt päivittäiset pankkiasiointinsa kauppareissun yhteydessä. Ihmiset ovat kokeneet tämän tosi näppäränä, koska esimerkiksi aukioloajat ovat erittäin joustavat, Laaksonen kertoo.

- Rauman Prisman lisäksi Keulalla on palvelupiste Laitilassa ja juhannusviikolla avaamme uuden pisteen Euraan. Meillä voi nyt asioida myös ajanvarauksella, kertoo Inga tyytyväisenä palvelu-uudistuksiin.

Keulalaisuus verissä

Inga Laaksosen kauppaneuvos-vaarin isä oli jo aikanaan liikkeenharjoittaja paikallisessa osuuskaupassa Pyhäjoella. Tästä linja on jatkunut kunniakkaana aina Ingaan asti ja onpa hän löytänyt puolisonsakin S-Ryhmän sisältä.

- Aloitin S-market Tarvontorin pullotyttönä jo 14-vuotiaana ja sillä tiellä olen, iloinen Inga naurahtaa.

- Vakavasti ottaen, olen kyllä todella ylpeä omasta työnantajastani. Keula on antanut minulle mahdollisuuden kasvaa työssäni ja myös kouluttautua ja oppia jatkuvasti lisää.

Arki on kiireistä pienten lasten kanssa

Pian viisi vuotta täyttävä Aleksander pyörii kentän laidalla, kun vanhemmat lapset pelaavat pesäpalloa. Aviomies Mikko valmentaa 11-vuotiaan Wennyn joukkuetta ja 13-vuotias Nikolas pelaa myös.

- Harrastamme Eurajoen Veikoissa, koska se on lähin pesäpalloseura, jossa myös pojat voivat harrastaa lajia, Inga Laaksonen sanoo.

- EuVe on myös Keulan Kannustaja-seura, joten siinäkin mielessä tämä homma natsaa hyvin!

Faktaboksi:

  • S-Pankin peruspankkipalvelut ovat maksuttomia jokaiselle asiakasomistajataloudessa asuvalle
  • Keulatiimin asiantuntijat ovat asiakasomistajia varten koko Keulan alueella
  • Keulatiimi palvelee asiakasomistaja- ja S-Pankki -asioissa
  • Kannustaja-seuran tukijaksi voi liittyä sähköisesti Omalla S-kanavalla. Liittyminen onnistuu myös palvelupisteellä
  • Ingan vinkki! Lataa tunnuksillasi maksuton S-mobiili-sovellus älylaitteellesi osoitteessa www.s-mobiili.fi