#Keulahahmo: Irene Villanen

Irene Villasen perheessä pesäpallo on todella iso asia.

Otanlahden pesäpallostadion kylpee kesäauringossa. Feran sinivalkoisiin väreihin pukeutunut Irene Villanen mittailee kenttää, jolla raumalaisseuran naiset pelaavat Superpesiksen kotiottelunsa.

Tämän vuoden alusta lähtien Feran hallituksessa mukana ollut Villanen naurahtaa, että heidän perheensä on varsinainen pesäpalloperhe. Irenen tytär pelaa seuran F2-juniorijoukkueessa ja aviomies toimii joukkueen valmentajana.

- Hallitustyöskentely antaa minulle syvempää näkökulmaa pesäpallo- ja seuratoimintaan. Tässä pääsee katsomaan kulissien taakse. Koen tuovani tähän hallinto- ja markkinointiosaamista. Osaan antaa vinkkiä, miten tietyt erilaiset koneistot toimivat ja miten niitä kannattaa lähestyä, Villanen sanoo.

Fera lisää muiden paikallisten urheiluseurojen tavoin Rauman kaupungin viihtyvyyttä ja vetovoimaa. Villanen toimii päivätyökseen kaupungin matkailupäällikkönä.

- Rauma on tapahtuma- ja urheilukaupunki, josta löytyy pääsarjatason urheilutarjonta niin kesällä kuin talvellakin. Meillä on myös paljon kulttuuritapahtumia.

Osuuskauppa Keulan palvelut täydentävät omalta osaltaan matkailua.

- Keulalla on paljon niitä peruspalveluita, joita matkailijat kaipaavat. Lisäksi aukioloajat ovat sellaisia, jotka soveltuvat matkailijoille.

Hyvässä yhteistyössä ideoidaan yhdessä. Yksi esimerkki ideoista on #Keulahahmo-selfieseinä.

S-mobiililla etuja Feran kotiotteluissa

Keula on tiiviisti mukana Feran arjessa. Yhteistyö on vuorovaikutteista. Se sisältää monenlaista näkyvyyttä, ja tarjoaa kannattajille mahdollisuuden tukea seuraa.

- On äärimmäisen hieno asia, että Keulan kaltainen iso toimija haluaa olla mukana toiminnassamme. Heillä on toimipisteitä monessa paikassa, ja saamme sitä kautta vietyä yhteistyössä myös Feran viestiä eteenpäin, Villanen kiittelee.

Keula näkyy Otanlahden stadionilla useammassa paikassa. Katsomo- ja kioskirakenteisiin kiinnitettyjen näyttävien mainosten lisäksi sovelluskaupoista ladattava S-mobiili-sovellus on kotiotteluissa vahvasti läsnä.

-S-mobiilin kautta sovelluksen käyttäjä saa erilaisia etuja kotiotteluidemme aikana. Se on yksi hieno tapa, jolla voimme antaa yhdessä peleihin saapuville heidän ansaitsemaansa huomiota.

Villanen on itse juuri ottanut sovelluksen käyttöön. Hän tekee ruokaostokset S-ryhmän kaupoissa ja tankkaa autonsa ABC:lla. S-mobiilissa esimerkiksi ostoskuitit pysyvät hyvässä tallessa.

- Sovellus on selkeä ja kätevä. Saan edut suoraan puhelimeeni, ja sieltä löytyy asiakasomistajalle helposti paljon tärkeää informaatiota.

Irene Villanen muistuttaa, että Feraa voi tukea myös KannustajaBonuksen kautta.

Yhteistyö on molemminpuolista innovaatiota

Keula ja Fera ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia. Yksi pitkän kumppanuuden tärkeimmistä tekijöistä on uudet innovatiiviset ideat.

- Hyvässä yhteistyössä ideoidaan yhdessä. Heitetään uusia ideoita ilmoille ja keskustellaan niistä. Yksi esimerkki tällaisesta on stadionin kioskin edessä oleva #Keulahahmo-selfieseinä, Villanen kertoo.

Feraa voi tukea myös KannustajaBonuksen kautta. Asiakasomistajatalouden pääjäsen voi liittyä valitsemansa seuran tukijaksi Omalla S-kanavalla, ja määritellä tuettavien yhteisöjen listalta juuri sen seuran, jonka tukea hän haluaa Kannustajana kasvattaa.