#Keulahahmo: Joulupukki

Joulupukki vieraili marraskuun alussa Rauman Prisman jouluavauksessa

Joulu kurkistelee jo kulman takaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Korvatunturilla valmistaudutaan vuoden kiireisimpään aikaan. Tunnelmat ovat sesongin alla odottavaiset.

– Koko vuoden kovat kiireet huipentuvat hetken päästä. Juhannusta, lakisääteisiä lomia ja viikonloppuja lukuunottamatta, tontut ovat ahkeroineet yötä päivää kolmessa vuorossa. Kirjeitä on tullut paljon ja toivelistat ovat pitkiä, Joulupukki hymyilee.

Pukki vieraili marraskuun alussa Rauman Prisman jouluavauksessa. Pitkät jonot pukin luokse saivat valkoparran takana piilottelevat huulet hymyyn.

– Osuuskauppa Keulan toimialue kuuluu meidän kartallamme niin sanottuun joulukuusen vihreään alueeseen. Se tarkoittaa sitä, että täällä sekä lapset että aikuiset ovat olleet äärimmäisen kilttejä. Tontut ovat kirjanneet monta hymyilevää emojia paksuun kiltteyskirjaan.

Myös muut Keulahahmot ovat olleet tarkasti Joulupukin tutkan alla.

– Inga, Irene, Oskari, Sami, Sinikka, Tiina ja Janne ovat hymyilleet paljon ja kohdelleet muita mukavasti. Heillä on nimen perässä isot plussat, samoin kuin kaikkien muidenkin yli 30 000 Keulahahmon.

Pukki kehuu S-ryhmän lahjakorttien olevan kevyitä kantaa ja ne käyvät monessa paikassa.

Porot ja pukki tankataan ABC:lla

Hyvät yhteydet ja matkan varren mainiot palvelut takaavat Joulupukille mukavan aattomatkan. Tämän vuoden kulkupeli valikoituu vaihtoehdoista, joilla matkaa taitetaan joko ilmassa, maantiellä tai merellä.

– Porot odottavat jo lähtötelineissä, traktorin renkaisiin on asennettu ketjut ja ilmatyynyaluksen pumppaus jalkapumpulla kävi hyvästä voimistelusta. Todennäköistä on, että Petteri Punakuono johdattaa meidät tänä vuonna lasten luokse, Joulupukki paljastaa.

– Meillä on ollut tapana pysähtyä aatonaattona ensin Laitilan Tuvassa nauttimassa mukillinen glögiä ja muutama piparkakku. Seuraava varikkopysähdys onkin ABC Kortelassa, jossa huolletaan sekä porot että pukki. Porot tankataan E10:llä ja pukki herkullisen noutopöydän antimilla. Tankkauksen maksaminen käy kätevästi S-mobiililla.

Kaikkia lahjoja tontutkaan eivät tee itse. Tällöin apuun tulevat Prisman kattavat vapaa-ajan osastot.

– Joka vuosi suosikkilahjoja ovat radio-ohjattavat autot ja nuket, mutta tänä vuonna on pyydetty myös paljon erilaista elektroniikkaa kuten langattomia kuulokkeita ja kaiuttimia. Myös kirjoja kannetaan säkeissä tuhansien kilojen edestä.

– Kantamuksia keventää mukavasti lahjakortit. Samalla kun tontut ovat käyneet kurkkimassa ikkunoiden takana, ovat he hakeneet paljon lahjakortteja esimerkiksi Amarillosta ja HiusPrismasta. Kaiken kaikkiaan S-ryhmän lahjakortit ovat oikein käteviä, ne käyvät esimerkiksi myös Säkylän ja Eurajoen S-marketeissakin.

Myös Joulupukki on S-Pankin asiakas. Hän maksaa aina S-Etukortti Visalla.

Jouluruuat kätevästi Kauppakassista

Kun koko maailman kattava aaton kierros päättyy, poikkeaa pukki vielä Kauttuan Salella. Kotimatkan eväät ovat yksi pukin tärkeimmistä jouluperinteistä.

– Jotain pientä ja suolaista, siihen päälle suurta ja makeaa. Kyytipojaksi käy raikas soodavesi. Niillä pärjää Korvatunturille asti.

Kotiin ei pukinkaan sovi mennä tyhjin käsin. Kauttualta Joulupukki kaartaa vielä kerran Rauman Prismaan.

– Joulumuorille ostan Emotionista hajuvettä ja ryppyvoidetta. Sen jälkeen koukkaan heti siihen nurkan taakse, josta nostan rekeen muorin Kauppakassi-palvelun kautta tilaamat jouluruuat.

Hän kertoo keskittävänsä ostoksensa Keulan toimipisteisiin.

– Olen S-Pankin asiakas ja maksan aina S-Etukortti Visalla. Se on helppo tapa, sillä se käy kaikkialla maailmassa, aina Kiinasta Australiaan. Ja maksutapaedullahan jää rahaa, jolla voi ostaa myös anopille lahjan. Tyytyväinen anoppi tarkoittaa tyytyväistä muoria, ja tyytyväinen muori mukavaa ja lämmintä joulua.

Joulupukki ja Osuuskauppa Keula toivottavat kaikille oikein iloista joulun odotusta!