#Keulahahmo: Tiina Hämäläinen

Tiina Hämäläiselle bonukset ja edut ovat jokapäiväisiä asioita.

Tiina Hämäläisen iloinen puheenparsi soljuu satakuntalaisittain, mutta jostain sieltä alta kuultaa pohjois-karjalainen vivahde. Tiina muutti Lieksasta Turun kautta Säkylään noin kuusi vuotta sitten.

- Muutin tietyllä tapaa vahingossa. Haaveilimme mieheni kanssa Pyhäjärven rannalla sijaitsevasta mökistä. Kävimme katsomassa taloa, johon ihastuimme ja sen myötä siitä tuli meidän kotimme, Hämäläinen kertoo.

Paikalliset ihmiset ja miljöö ovat tehneet Tiinaan vaikutuksen. Hän kuvaileekin Satakuntaa Suomeksi pienoiskoossa. On koskia, järviä ja merta sekä tasaista että harjuista maastoa.

- Aluksi olin Itä-Suomen tyttönä hieman ihmeissäni. Saatoin jopa suututtaa ihmisiä puheliaisuudellani. Koin hiljaiset hetket epämiellyttävinä. Ystäväni sanoi tuolloin, että jos sinulla ei ole asiaa, niin voi myös olla hiljaa, Hämäläinen naurahtaa.

- Olen kuitenkin juurtunut erittäin hyvin. Jo hetken Säkylässä asuttuani, huomasin isommissa kaupungeissa käydessäni kaipaavani sitä uuden kotipaikkakunnan rauhaa. Sitä ilman en enää osaisi edes olla.

Tiina Hämäläinen on työelämän moniottelija, joka työskentelee tätä nykyä mainosalalla asiakkuuspäällikkönä.

Pyhäjärviseudulla tunnelma ja tuotteet lähellä

Hämäläinen on ollut osuuskauppalainen yläasteikäisestä asti. Paikkakunnat ovat vaihtuneet, mutta S-Etukortti on kulkenut aina mukana.

- Bonukset ja edut ovat niitä asioita, joista pääsee nauttimaan jokapäiväisessä arjessa. S-mobiilia olen nyt ottamassa käyttöön. Tiedän, mitä kaikkea hienoa se pitää sisällään ja se tulee varmasti olemaan todella kovassa käytössä.

Osuuskauppa Keula näkyy ympäri Pyhäjärviseutua. Asukkaita palvelevat Euran uusi kauppakeskus, Säkylän keväällä 2017 avattu S-market sekä Sale Kauttua.

- Säkylän S-market on aitiopaikalla. Valikoimat ovat laajat ja muut palvelut kuten apteekki, tukevat sen toimintoja. Euran kauppakeskus taas on todella iso, juuri sellainen, mitä Pyhäjärviseudulle on kaivattukin, Hämäläinen kiittelee.

Keula on mukana taistelussa hävikkiä vastaan. Tiina kertoo osuneensa muutamaan otteeseen iltakahdeksan jälkeen ostoksille.

- Taistelu hävikkiä vastaan on todella tärkeä asia. Olen omalta osaltani osallistunut tähän ostamalla ilta-aikaan hävikin välttämiseksi alennettuja tuotteita.

- Suosin myös paikallisia tuotteita ja Keulan toimipisteistä niitä löytyy todella hyvin. On kiva ostaa tuotteita, joiden viljelijät tunnen.

Tiina saa hyvää vastapainoa työlleen Tiina tanssitunneilta.

Yhteinen tekeminen luo yhteisen ilon

Tiina Hämäläinen työskentelee asiakkuuspäällikkönä mainostoimisto Jabadabaduussa. Vapaa-ajallaan hän on mukana Rauman Nuorkauppakamarissa.

- Nuorkauppakamari on paikka, jossa saman henkiset ihmiset kokoontuvat, verkostoituvat ja kehittävät itseään. Siellä moni pääsee toteuttamaan itseään myös tehtävissä, joita ei välttämättä omassa työssään pääse kokeilemaan. Monelle yrittäjälle Nuorkauppakamari on tietyllä tapaa myös työyhteisö.

Osuuskauppa Keula tekee yhteistyötä Nuorkauppakamarin kanssa. Yhteisiä projekteja ovat muun muassa perinteinen Joulupuu-keräys, joka toteutetaan Rauman Prisman aulassa sekä Route 60 -aluekokous.

- Keula näkyy kokouksessa. Lisäksi Osuuskauppa Keula on mukana Nuorkauppakamarin vuosittain järjestettävillä Urastartti-messuilla.

Vastapainoa työlleen Tiina saa tanssitunneilta, joita hän ohjaa Eurassa ja Säkylässä. Show- ja hiphop-tanssi ovat lähellä sydäntä.

- Tanssi on ollut aina tavalla tai toisella osa elämääni. Lasten kanssa työskentely on parasta. On hienoa nähdä se vilpitön ilo, kun lapset pääsevät liikkumaan ja nauttimaan yhdessä tekemisestä. Iso kiitos Keulalle siitä, että he ovat tänä vuonna tukemassa näitä tanssitunteja.