Aktiivinen arki alkaa Rauman Prismasta

Paula Summanen (vas.) ja Susanna Vainiola huolehtivat yhdessä muun henkilöstön kanssa laajoista valikoimista ja onnistuneista asiakaskokemuksista.

Uusitun Prisma Rauman portit aukeavat ja eteen avautuu laaja kattaus kaikenlaista vapaa-aikaan sopivaa. Käyttötavaraosaston myyntipäällikkö Paula Summanen hyllyttää parhaillaan uusia älypuhelinmalleja yhdessä Susanna Vainiolan kanssa.

– Osastomme on monipuolinen ja valikoimiltaan erittäin laaja. Yhdistimme laajennuksen yhteydessä kaikki käyttötavaroihin liittyvät osastot yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi, joten muutoksia on tapahtunut paljon, ja tietenkin parempaan suuntaan, Summanen hymyilee.

Prismaan saavuttaessa ensimmäisenä vastaan tulevat tekstiili- ja taloustavarat. Astiat, aterimet ja lautaset jäävät vasemmalle puolelle, oikealta löytyvät muun muassa langat, matot ja valaisimet.

Viihdeosasto tarjoaa pelit ja tarvikkeet monipuoliseen pelaamiseen.

Uudella viihdeosastolla on tarjolla kodin elektroniikkaa aina peleistä ja televisioista kodinkoneisiin, kuten esimerkiksi mikroihin, pesukoneisiin ja jääkaappipakastimiin.

– Eri artikkeleita on tullut paljon lisää. Remontin yhteydessä esimerkiksi televisio- ja älypuhelinvalikoimat laajentuivat entisestään. Prismasta ostetaan paljon myös konsolipelejä, joten niistä meillä on koko ajan hyvin kattava valikoima.

Urheiluosastolta löytyy välineet ja vaatetukset kaikenikäisille liikkujille.

– Viime kesänä laajensimme polkupyörien valikoimaa. Panostimme pyörien myyntiin, ja meillä oli kaksi henkilöä kokoamassa pyöriä ja esittelemässä niitä asiakkaille. Pyöriä menikin viime kesänä paljon, Summanen toteaa.

– Vaateosastoltamme saa hankittua vaatteet niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Ja oikeastaan mihin tahansa tilaisuuteen, sillä valikoimista löytyy niin arki- kuin juhla-asusteetkin.

Prismasta pyörä alle niin isoille kuin pienemmillekin polkijoille.

Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua

Prisman kirjamaailma tarjoaa rauhallisiin hengähdyshetkiin luettavaa kauno- ja tietokirjojen ystäville. Vieressä sijaitseva iso lelumaailma vetää puoleensa perheen pienet kulkijat.

– Lego-maailmaa on lisätty todella paljon ja määrällisesti leluja on huomattavasti enemmän kuin aiemmin. Meillä on monipuoliset valikoimat ympäri vuoden. Ihmiset viettivät viime vuonna paljon aikaa kotona, joten kirjoja ja pelejä ostettiin todella paljon, Summanen kertoo.

Prismasta on hyvä aloittaa myös kodin remontoiminen ja puutarhan kunnostus.

– Täältä saa maalit moneen lähtöön ja sävytämme ne itse maalipisteellämme. Ulkomaalit tulevat myyntiin keväällä ja uskon, että viime vuoden tapaan niiden kysyntä on kovaa myös tulevana keväänä.

Talviaikana valikoimista löytyy muun muassa suksia, taimimyynti alkaa Kesäpihalla huhtikuussa.

Kesäpiha palvelee nimensä mukaisesti kesäaikaan, mutta uuden puolilämpimän tilan ansiosta joitain tuotteita voidaan myydä kaikkina vuodenaikoina.

– Jo viime kesänä saimme Kesäpihan palveluista hyvää palautetta, vaikka kyseinen kesä menikin osittain remontissa. Nyt saamme ensimmäisen täyden sesongin, kun avaamme keväällä. Taimimyynti alkaa huhtikuussa, ja samalla reissulla saa hankittua mullat ja muut tarvikkeet.

Kaikea remontointiin – maalipisteellä on myös sävytyspalvelu.

Summanen kiittelee henkilöstöään motivoituneeksi – sekä työn tekemisessä että uuden oppimisessa. Yhteen hiileen puhaltavassa työympäristössä viihdytään ja vaihtuvuus on erittäin pientä. Tämä kaikki heijastuu iloiseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun.

– Osastollamme työskentelee eri vuoroissa yhteensä 27 työntekijää. Kaikilla on omat vahvuusalueensa, mutta jokainen pystyy palvelemaan asiakkaitamme kaikkien tuotteiden osalta, Summanen painottaa.

– Me pidämme huolen, että asiakas saa aina vastauksen kysymyksiinsä. Huolehdimme, että valikoimat ovat kunnossa ja tavaraa on aina hyllyssä. Asiakaskohtaaminen menee meillä kaiken muun tekemisen edelle.

Käyttötavaraosastolla puhelletaan yhteen hiileen hymyssä suin, mikä heijastuu myös iloiseen asiakaspalveluun.