Auto pesuun Liikenneasema Tallikedon ABC CarWashissa milloin tahansa

Laajan palvelun liikenneasema sijaitsee aivan Rauman keskustassa.

Liikenneasema Talliketo tarjoaa kattavat palvelut. Asiakkaita palvelevat Sale Talliketo, Kahvila Talliketo ABC-polttonestepisteet ja ABC CarWash.

– Palvelemme keskeisellä paikalla. Meillä voi hoitaa yhdellä kertaa kauppaostokset, kahvittelut, tankkauksen ja autopesun, liikennemyymäläpäällikkö Jarkko Nieminen kertoo.

Tallikedon ABC CarWash -autopesun koneet uusittiin kaksi vuotta sitten joulukuussa.

Kevätaurinko paistaa ja kuivattaa jo ympäristöä, joten autojen pesu alkaa olla entistä ajankohtaisempaa. Vaikka Liikenneasema Talliketo ei palvelekaan 24 tuntia vuorokaudessa, on auto mahdollista pesettää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

– Kun meiltä ostaa pesukoodin, on se voimassa 60 päivää. Sarjapesu eli useamman pesun koodit ovat voimassa 365 vuorokautta ostopäivästä. Voimassaolevalla koodilla autopesuun pääsee minä viikonpäivänä ja mihin kellonaikaan itselle parhaiten sopii, Nieminen huomauttaa.

Auton voi minä viikonpäivänä ja mihin kellonaikaan tahansa.

– Esimerkiksi ruuhka-aikana tämä on todella hyvä. Auton voi tulla pesettämään aamulla aikaisin, illalla myöhään tai vaikka keskellä yötä. Moni kertoo hyödyntävänsä tätä, jos päivisin sattuu olemaan jonoa. Ammattiautoilijoilta tästä tuleekin paljon kiitosta.

Nyt maaliskuun aikana asiakasomistajilla on mahdollisuus pesettää autonsa huomattavasti normaalia edullisemmin. Maaliskuun aikana S-Etukortilla pesu kuin pesu -50%.

Hanki pesukoodit Liikenneasema Tallikedosta arkisin klo 5.30-22.00 ja viikonloppuisin klo 8.00-22.00 - ja pesetä autosi milloin sinulle parhaiten sopii! Katso lisää täältä.

Tallikedolla palvelee Sale, kahvila Talliketo ABC-polttonestepisteet ja ABC CarWash.