Emotionista hyvää oloa naisille ja miehille

Emotion - Hyvä Olon myymäläpäällikkö Kirsi Koskenvaara iloitsee uusitusta valoisasta ja avarasta myymälätilasta.

Rauman uusi Prismakeskus palvelee asiakkaita entistäkin laajemmin. Uusittu Emotion kattaa kosmetiikkamyymälän lisäksi nykyään myös Hyvä Olo -kauneushoitolan.

– Meillä on nyt 12 paikkainen parturi-kampaamo ja täysin uutena palveluna kauneushoitola. Lisäksi kosmetiikkaosaston tilat laajenivat ja uusia tuotemerkkejä tulee kesän aikana lisää, myymäläpäällikkö Kirsi Koskenvaara kertoo.

Emotion – Hyvä Olon uudet valoisat noin 400 neliön tilat tekevät asioinnista entistä helpompaa ja mukavampaa.

– Tilat ovat avarat, valoisat ja nykyaikaiset. Uudet myymäläkalusteet ovat väljemmät, joten niihin saadaan paremmin tuotteita esille. Hyllyjen väleissä mahtuu kulkemaan hyvin esimerkiksi kärryjen kanssa.

Uusitussa Emotionissa on muun muassa 12 paikkainen parturi-kampaamo.

Hyvä Olo tarjoaa laajat kauneushoitolapalvelut niin naisille kuin miehillekin. Henkilökunnan yhdestätoista jäsenestä viisi täydentää parhaillaan kosmetiikka- ja parturi-alan osaamistaan opiskeluilla.

– Teemme rentouttavat ja puhdistavat kasvohoidot, jalka- ja vartalohoidot sekä sokeroinnit. Meiltä saa myös muun muassa ripsien ja kulmien käsittelyt, kestolakkaukset ja meikkaukset, Koskenvaara taustoittaa.

– Parturi-kampaamo -palveluista löytyy samat kuin aiemmin toimineessa HiusPrismassa, mutta palveluita kehitetään koko ajan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Meiltä saa myös esimerkiksi partakäsittelyitä, eli amerikkalaista parranajoa, partamuotoilua ja veitsiajoa.

Keskittäminen kannattaa myös kauneusasioissa, sillä Emotion – Hyvä Olosta saa kaikista tuotteista ja palveluista Bonusta.

– Meillä on usein erilaisia S-Etukortti– ja S-mobiili–tarjouksia. Kuulumme Sokos Emotion -ketjuun ja sitä kautta joka kuukausi on asiakasomistajatarjoukset. Kampanjoitamme kannattaakin seurata esimerkiksi sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa.

Kauneushoitolasta löytyy laajat palvelut niin naisille kuin miehillekin.

Monenlaiset palvelut saman katon alla

Uusi Prismakeskus on kerännyt kiitosta niin asiakkailta kuin henkilökunnaltakin. Nyt saman katon alla saa hoidettua useita erilaisia arjen tarpeita.

– Palvelut ja valikoimat ovat laajentuneet huomattavasti, minkä myötä ihmisiä liikkuu entistä enemmän. Remonttiaika meni kaikin puolin hienosti, ja me muun muassa pidimme kosmetiikkatuotteiden pop up -osastoa uudella puolella, Koskenvaara kertoo.

– Kampaajille muutos on ollut iso ja positiivinen asia. He eivät ennen olleet osa ketjua, mutta nyt heistä tuli Emotion-ketjulaisia, mikä on todella hieno asia. Asiakkaat ovat ottaneet laajentuneet palvelut ja uusitut tilat kiitellen vastaan.

Emotionin ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaan asiakaskokemuksen.

– Hyvä asiakaspalaute kertoo siitä, että meille on kiva tulla ja että meiltä saa laadukasta palvelua. Haluamme, että jokainen asiakas kokee itsensä tärkeäksi. Meillä iloisuus ja hyvä olo tarttuvat, Koskenvaara hymyilee.

Osaava ja iloinen palvelu takaavat onnistuneen asiakaskokemuksen. Kuvassa vasemmalla kosmetologi Tessa Vehanen ja oikealla Kirsi Koskenvaara.

Hän on työskennellyt Osuuskauppa Keulan palveluksessa jo 20 vuoden ajan. Ennen nykyistä Emotion – Hyvä Olon myymäläpäällikön toimeaan hän työskenteli Rauman Sokoksen myymäläpäällikkönä ja sitä ennen myyjänä.

– Tulin kesätöihin vuosituhannen vaihteessa, jolloin Sokos muutti Tarvontorilta Nortamonkadulle. Vuonna 2014 avasimme Emotionin tähän Prisman yhteyteen. Keula on kannustaa työntekijöitä kehittämään itseään esimerkiksi opiskeluiden kautta.

– Työstä tekee mielekkään vaihtelevuus, työkaverit ja asiakkaat. Meillä kaikki ovat innostuneita ja sydämellä mukana kaikissa palveluissa. Tervetuloa katsomaan meidän uutta upeaa myymäläämme, Koskenvaara sanoo.

Emotion - Hyvä Olo palvelee Rauman Prismakeskuksessa arkisin klo 9.00-20.00 ja lauantaisin klo 8.00-16.00. Tutustu palveluihin osoitteessa www.hyvaolorauma.fi

Tervetuloa Prismakeskuksessa sijaitsevaan Emotion - Hyvä Oloon.