Eurajoen S-marketista joulun tunnelmaa ja hyvää fiilistä

Marketpäällikkö Mikko Laaksonen muistuttaa, että innostunut ilmapiiri heijastuu aina asiakaspalveluun.

Keskeisellä paikalla Eurajokea sijaitsevassa S-marketissa riittää vipinää ja vilskettä. Joulua valmistellaan monissa kodeissa jo kovaa vauhtia, ja Eurajoen S-market on paikka, josta moni hakee ainekset onnistuneeseen jouluun.

– Pyrimme siihen, että palvelumme olisivat mahdollisimman kattavat ja laajat. Tavoite on, että jokaiselle löytyisi hänen tarvitsemaansa tuotetta. Jos jotain tiettyä tuotetta ei löydy, pyrimme parhaamme mukaan hankkimaan sitä, marketpäällikkö Mikko Laaksonen kertoo.

– Toki etenemme aina mahdollisuuksien mukaan, mutta otamme mielellämme asiakkailtamme toiveita vastaan. Aina kaikki ei ole tietenkään mahdollista, mutta hyvin harvoin ollaan sellaisessa tilanteessa, että asiakas ei saisi haluamaansa tuotetta.

S-market Eurajoki sijaitsee aivan Eurajoen keskustassa.

Laaksonen korostaa, että S-marketissa halutaan onnistua jokaisella palvelusektorilla. Yksi kuitenkin nousee ylitse muiden.

– Näen, että asiakaspalvelu on kaikessa se ykkösasia. Siihen linkittyy niin ystävällinen ilmapiiri kuin myös se, että tuotevalikoimat ovat tuoreita ja niiden saatavuus on hyvää.

S-market Eurajoella kuunnellaan asiakkaiden toiveita ja niihin pyritään aina vastaamaan.

Jo kymmenen vuotta Osuuskauppa Keulan palveluksessa työskennellyt Laaksonen on toiminut S-market Eurajoen marketpäällikkönä nyt viiden kuukauden ajan. Tänä aikana hän on ehtinyt aistia paikkakunnan lämpimän tunnelman.

– Näin kun toimitaan vahvasti osana paikallista arkea, ovat asiakkaat meille tuttuja. Paljon tulee keskusteltua paikallisten kanssa myös muita asioita kuin ainoastaan ostoksiin liittyviä juttuja. Kaikesta näkee, että Eurajoella ihmisten on hyvä elää ja olla.

Eurajoella S-market on vahvasti osana paikallista arkea.

– Henkilökunnan ja asiakkaiden kanssakäymisessä on koko ajan sellainen hyvä fiilis päällä. Innostunut ilmapiiri heijastuu aina asiakaspalveluun ja sitä kautta asiakastyytyväisyyteen, Laaksonen muistuttaa.

S-market Eurajoki palvelee osoitteessa Kirkkotie 5, arkisin ja lauantaisin klo 8.00-21.00 sekä sunnuntaisin klo 11.00-21.00 (aatonaattona klo 10.00-21.00). Jouluaattona S-market on auki klo 8.00-13.00, joulupäiväksi myymälä rauhoittuu joulunviettoon. Katso lisää tästä.