Iloisuus ja tunnelma tarttuvat Pyhärannan Salessa

Sari Niemi palvelee asiakkaita yhdessä kolmen muun työntekijän kanssa. Kesäaikaan apuna on kaksi kesätyöntekijää.

Pyhärannan Salessa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Pieni, mutta laajat valikoimat omaava myymälä palvelee paikallisia asukkaita ja ohikulkijoita ympäri vuoden. Kesäaika herättää kuitenkin Salen lopulliseen loistoonsa.

– Mökkiläiset saapuvat näin kesäksi ja se lisää asiakaskuntaamme huomattavasti. Kesäaika on melkoista hulinaa, josta emme selviäisi ilman ihania kesätyöntekijöitämme, myymäläpäällikkö Sari Niemi kertoo.

Niemen lisäksi Pyhärannan Salessa työskentelee kolme työntekijää ja tänä kesänä apuna on kaksi kesätyöntekijää. Sale on pyhärantaisille tärkeä kohtaamispaikka, onhan kyseessä paikkakunnan ainoa kauppa.

– Asiakkaat ovat meille tuttuja. Monet tekevät meillä ne niin sanotut isot ostoksensa ja toiset käyvät täydentämässä varastojaan.

Pieneksi myymäläksi Pyhärannan Salesta löytyy laaja tuotevalikoima. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja niitä pyritään toteuttamaan.

Paikalliset asukkaat ja mökkiläiset ovat se suurin asiakaskunta, mutta myös Rohdaisten leirintäalueella viihtyvät hyödyntävät ahkerasti Salen palvelutarjontaa.

– Mökkiläiset ovat kuin muuttolintuja, jotka tulevat tänne hymyssä suin. Sen aistii, että ihmiset ovat lomalla. Kaikilla on hyvää aikaa, eikä minkäänlaista kiirettä, Niemi hymyilee.

– Myös ohikulkijat pysähtyvät usein kahville ja pullalle tai vaikka jäätelöostoksille. Tuossa pihalla on pöydän ääressä mukava viettää aurinkoista kesäpäivää esimerkiksi pyöräretken lomassa.

Sale Pyhäranta on kohtaamispaikka paikallisille ja mökkiläisille. Etenkin kesällä myymälän ovet käyvät tiuhaan.

Kyläkaupan tunnelma kerää kiitosta

Päivittäistavaroiden lisäksi asiakkaita palvellaan myös monin muin tavoin. Tiloissa on Matkahuollon ja Asiamiespostin palvelut sekä käsiapteekki ja Alkon palvelupiste.

– Kun nämä kaikki lisäpalvelut yhdistetään päivittäistavarakauppaan, voidaan puhua laajasta palvelukentästä, jonka paikkakunnalle tarjoamme, Niemi sanoo.

– Saamme kehuja siitä, että olemme saaneet pieneen myymälään paljon eri artikkeleita. Kuuntelemme asiakkaita ja otamme heiltä toivomuksia vastaan, joita toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Kyläkauppamaisessa tunnelmassa iloisuus tarttuu, Sari Niemi hymyilee.

Parkkialue onkin jatkuvasti täynnä autoja. Salen piha-alueella vaihdellaan kuulumisia ja myymälän ovi käy tiuhaan.

– Meille saavutaan ostoksille, mutta myös tapaamaan tuttuja. Asiakkaat kertovat lähtevänsä toisinaan ihan muuten vain kaupalle aistimaan tätä ihanaa tunnelmaa ja yhteishenkeä.

Hyväntuulisuus heijastuu henkilökunnasta asiakkaisiin ja toisinpäin.

– Henkilökuntamme positiivisuus ja sellainen omalaatuinen huumori saavat kiitosta. Täällä ihmisiin tarttuu iloisuus. Meillä on hyvällä tavalla idyllimäinen kyläkaupan tunnelma, Niemi sanoo.

Sale Pyhärannan yhteydessä toimivat myös Matkahuollon ja Asiamiespostin palvelut sekä käsiapteekki ja Alkon palvelupiste.

Sale Pyhäranta palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00-20.00, lauantaisin klo 9.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 11.00-18.00. Katso lisää tästä.

Ota Keulan Salet seurantaa Facebookissa tästä.