Kauttuan Salessa iloinen kyläkauppameininki

Kauttuan Salen asiakkaat antavat mielellään palautetta ja esittävät kehitystoiveita. Myymäläpäällikkö Outi Tuominen kertoo, että esimerkiksi hedelmä- ja vihannestiskiä on monipuolistettu saadun palautteen mukaan.

– Saamme mukavasti palautetta muun muassa ystävällisestä palvelusta ja sellaisesta iloisesta meiningistä, mikä meillä täällä on. Meillä on mukava työporukka ja uskon, että se hyväntuulisuus tarttuu myös asiakkaisiin.

Lähin laajemman valikoima kauppa löytyy Euran keskustasta, jossa palvelee S-market Eura. Myös Säkylän S-market on melko lähellä.

– Teemme Pyhäjärviseudun kauppojen välillä yhteistyötä. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kattavasti, Tuominen painottaa.

– Yksi esimerkki tästä on satokausi- ja vegetuotteet. S-marketit tarjoavat niitä ensin isommalla valikoimalla, ja sen jälkeen meiltä alkaa löytyä myös näitä samoja tuotteita. Se on yksi Osuuskauppa Keulan kaltaisen ison toimijan eduista.

Sale Kauttuan parkkialueelta löytyy myös sähköautojen latauspistoke.

Sale Kauttuasta löytyy myös Kauttuan ainoa Postin automaatti sekä Veikkaus-piste, paristojen kierrätyspiste, pullonpalautusautomaatti ja sähköautojen latauspistoke.

– Olemme täällä asiakkaitamme varten. Tunnemme heidät ja he tuntevat meidät. Täällä on hyvällä tavalla sellainen kyläkauppameininki. Tervetuloa poikkeamaan, Tuominen hymyilee.

Sale Kauttua palvelee arkisin klo 7.00-23.00, lauantaisin klo 8.00-23.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-23.00. Katso lisää tästä.

Lue lisää Sale Kauttuasta täällä.

Salen yhteydessä on Kauttuan ainoa Postin automaatti.