Kesäkauppa palvelee aurinkoisessa Otanlahdessa

Kesäkauppa sijaitsee Otanlahden uimarannan huoltorakennuksen uusituissa tiloissa.

Kaunis kesäpäivä täyttää Otanlahden uimarannan. Alueella olevan huoltorakennuksen sisätilat on uusittu kokonaan ja ulkopuoltakin on ehostettu. Rakennuksessa palvelee Osuuskauppa Keulan kesäkauppa.

– Idea kesäkaupan avaamisesta tuli rakennuksen omistavalta ja aluetta kehittävältä Riku Räsäseltä. Tämä kauppa täydentää hyvällä tavalla alueen palveluita, myymälä- ja ryhmäpäällikkö Emmi Palm taustoittaa.

Kesäkaupasta löytyy monenmoista tuotetta, joilla varmistaa vaikka mukavan piknik-päivän hiekkarannalla.

– Tästä on helppoa hankkia muun muassa pientä syötävää, juotavaa, jäätelöä, karkkia ja kahvia. Lisäksi meillä on pienimuotoisesti myös kesäistä käyttötavaraa kuten esimerkiksi uimaleluja ja snorkkeleita. Toisin sanoen kaikkea sitä, mitä kesäpäivän vietossa tarvitaan.

Virvokkeita ja pientä syötävää löytyy moneen lähtöön.

Kovaa vauhtia kehittyvä Otanlahti on etenkin kesäaikaan varsin vilkas alue. Kesäkaupan lisäksi lyhyen etäisyyden päässä palvelevat Sale Lahdenkatu ja Sale Syväraumankatu.

– Kesäkaupasta löytyy hyvät eväät esimerkiksi Poroholman leirintäalueella majoittuville, veneilijöille, rantapäivää viettäville ja kesäteatterissa kävijöille. Suvitie on suosittu pyöräilyreitti, joten tässä on mukava pysähtyä nauttimaan erilaisia virvokkeita, Palm sanoo.

Kesäkaupasta löytyy myös uima- ja rantaleluja.

Rakennuksessa sijaitsee myös uusitut sosiaalitilat.

– Meillä on naisille ja miehille omat suihkut, pukuhuonetilat ja WC:t. Ne ovat auki aina samaan aikaan kesäkaupan kanssa.

Kesäkaupalla voi poiketa vaikka kesäteatteri-illan tai pyöräretken ohessa.

Keulan kesäkauppa palvelee aikavälillä 1.7.-11.8. Kauppa on auki viikot 27, 28 ja 29 joka päivä klo 10-21 sekä viikot 30, 31 ja 32 joka päivä klo 10-18. Toki säävarauksella.

– Jos nyt räntää alkaisi yhtäkkiä tulemaan, niin silloin emme pidä kauppaa auki. Mutta lähtökohtaisesti olemme auki viikon jokaisena päivänä. Meillä on iloisia ihmisiä palvelemassa iloisia lomalaisia, joten toivotan kaikki tervetulleeksi tutustumaan kesäkauppaamme, Palm sanoo.

Kauniita maisemia on mukava ihailla vaikka kahvikupin tai jäätelön äärellä.