Keulan kummipelaaja Eetu Koivistoinen valmiina uuteen yhteiseen matkaan

Eetu Koivistoisen katse on suunnattu tiukasti perjantaina alkavaan uuteen Liiga-kauteen.

Rauman Lukko aloittaa uuden Liiga-kauden tulevana viikonloppuna. Osuuskauppa Keulan kummipelaajina jatkavat hyökkääjä Eetu Koivistoinen ja puolustaja Ville Heinola, joka on parhaillaan Pohjois-Amerikassa NHL-seura Winnipeg Jetsin mukana.

– Odottavaiset tunnelmat, lähdemme tositoimiin hyvillä mielin. Olemme treenanneet pitkän pätkän yhdessä ja saaneet alle hyvän harjoituskauden. Takana on hyviä treenipelejä ja yhteisiä kokemuksia, Koivistoinen kertoo.

Lukon joukkue on uudistunut jonkin verran. Runkosarjan tavoitteeksi on asetettu suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttava sija kuuden parhaan joukossa.

– Meillä on kasassa hyvä jengi, jossa on nuoruutta ja kokemusta. Jokaiselta jätkältä löytyy niitä omia vahvuuksia, joita tuomme joukkueen yhteiseen peliin. Meiltä löytyy nopeutta, taitavuutta ja fyysisyyttä.

24-vuotias hyökkääjä teki viimeistään viime kaudella lopullisen läpimurtonsa Liigaan. 60 runkosarjaottelussa syntyi tehopisteet 17+17=34.

– Pitkäjänteinen työ alkaa aina jossain vaiheessa kantaa hedelmää. Uskon, että kaikki tehty työ konkretisoitui viime kaudella. Henkilökohtaisesti tavoitteena on pystyä pelaamaan joka ilta hyvällä tasolla ja antamaan sitä kautta kaikkensa joukkueen eteen.

Keula-katsomo muodostuu katsomo-osista C2, C3, D1, D2, D3, D4 ja D5. S-Etukortilla -2€ alennus sekä Bonus ja S-Etukortilla maksettaessa maksutapaetu.

Osuuskauppa Keula on mukana Lukon matkassa #Jokapäivä. Keula-katsomon penkit odottavat jo kannattajia ja uuden yhteisen sinikeltaisen matkan alkamista, samoin Koivistoinen ja koko Lukon joukkue.

– Luvassa on varmasti vauhdikasta kiekkoa. Tervetuloa luomaan hyvää tunnelmaa Kivikylän Areenalle. Matkataan yhdessä alusta loppuun asti, Koivistoinen sanoo.

Liput Rauman Lukon runkosarjan kotiotteluihin S-Etukortilla -2€ hinnaston hinnoista C2, C3, D1, D2, D3, D4 ja D5-katsomoista kaikista Keulan myyntipisteistä. Keulan myyntipisteet: Prisma Rauma, Liikenneasema Talliketo sekä S-marketit Äyhö, Kehätie, Eurajoki, Eura, Laitila ja Kortela.

Lue lisää Eetu Koivistoisesta #Keulahahmo-jutusta täällä.