Laitilan Sale kerää kiitosta kokonaisvaltaisesta palvelusta

Myymäläpäällikkö Johanna Sulo on työskennellyt Sale Laitilassa aina siitä asti, kun myymälä avattiin elokuussa 2009.

Aivan Laitilan keskustassa Keskuskadulla käy kiivas lounasajan kuhina. Sale Laitilan ovi ei ehdi edes sulkeutua, kun lounastajat hakevat eväitään. Iäkkäämmän rouvan ostoskierrosta avustaa Salen myyjä.

– Hyvä asiakaspalvelu on ehdottomasti yksi vahvuuksistamme. Se on tärkeä osa kokonaisvaltaista palvelua, josta tulee paljon kiitosta, myymäläpäällikkö Johanna Sulo kertoo.

– Autamme esimerkiksi iäkkäämpiä asiakkaita mahdollisuuksien mukaan. Kierrämme heidän kanssaan kaupan ja etsimme yhdessä heidän tarvitsemansa tuotteet, pakkaamme ne ja kannamme tarvittaessa autoon.

Sale Laitilan myymälään tehtiin vuosi sitten 100 neliön laajennus.

Sulo kiittelee entisen S-marketin tiloihin elokuussa 2009 avatun Salen sijaintia. Myymälän yhteydestä löytyy Veikkauksen piste ja naapurista muun muassa apteekki. Vuosi sitten myymälään tehtiin 100 neliön laajennus.

– Olemme Laitilan keskustan ainoa kauppa, joten palvelumme ovat erittäin tärkeitä paikallisille ihmisille. Laajennuksen yhteydessä tuotevalikoima kasvoi, ja se on otettu kokonaisuutena hyvin vastaan.

– Ikäihmisten ja lounaseväitään hakevien lisäksi meillä käy päiväsaikaan paljon myös koululaisia. Iltaisin tehdään täydennysostoksia, mutta tuotevalikoimamme on niin laaja, että meiltä saa hankittua kaikki arjen ruokatarvikkeet.

Hyvä ja osaava palvelu ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista palvelua.

Hän huomauttaa, että Laitila on pieni paikka, joten asiakkaat ovat heille tuttuja. Myymälässä käy päivittäin monia vakioasiakkaita.

– Laitilassa on paljon niin sanottua S-Etukortti–uskollista väkeä. He saattavat tehdä isot ostokset pääasiassa S-marketissa ja täydentää sitten tästä meiltä esimerkiksi maitoa ja leipää.

Sale Laitilan henkilökunta on kerännyt kiitosta, sillä Osuuskauppa Keula jakoi työryhmälle kunniamaininnan upeasta työstä.

– Meillä on ollut hyvä tuloskehitys sekä korkea tyytyväisyysaste niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin osalta. Jatketaan myös tulevaisuudessa samalla linjalla ja kehitetään toimintaa asiakkaiden toiveiden mukaan, Sulo kertoo.

Sale Laitilan hyvä työ toi työryhmälle kunniamaininnan.

S-market Kehätie palkittiin vuoden 2018 parhaana työryhmänä. Kunniamaininnan saivat Sale Laitilan lisäksi S-market Laitila, S-market Säkylä ja Prisma Rauman päivittäistavaraosasto.

Osuuskauppa Keula on näkyvä ja tärkeä toimija Laitilassa. Salen ja S-marketin lisäksi Keula on mukana erilaisissa tapahtumissa. Yksi tällainen on tulevana lauantaina 13.4. järjestettävä Energiapäivä 2019 -messutapahtuma. Tervetuloa tapaamaan meitä messuilla!

Sale Laitila palvelee arkisin klo 7.00-23.00, lauantaisin klo 8.00-23.00 ja sunnuntaisin 9.00-23.00. Katso lisää täältä.