Laitilan Tupa tarjoaa kotiruokalounasta ja kohtaamisia

Ravintolapäällikkö Miia Akkanen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi Laitilan Tupaan.

Laitilan Tuvassa nautitaan parhaillaan lounasta. Väkeä riittää ja buffet-lounaan herkulliset antimet maittavat. Laitilan Tupa muodostaa yhdessä S-market Laitilan ja muiden talon palveluiden kanssa kattavan kokonaisuuden.

– Laitilan Tupahan on täällä ihmisille sellainen paikka, jonne he saapuvat tapaamaan tuttujaan. Täällä kohdataan ystäviä ja nautitaan samalla lounasta, á la carte -annoksia tai kahvilan tuotteita, ravintolapäällikkö Miia Akkanen kertoo.

– Meillä käy paljon esimerkiksi aamukahvittelijoita ja lounastajia. Ilta-aikaan painottuu etenkin Hesburgerin tuotteet, joita menee toki lounaallakin. Voisi sanoa, että kaikelle tarjonnallemme on kovaa kysyntää.

Mukavat ja kotoisat tilat takaavat asiakkaiden viihtyvyyden.

Välitön yhteisöllisyys on sanapari, joka kuvailee hyvin Laitilan tunnelmaa.

– Ruuasta ja lämminhenkisestä palvelusta tulee usein kiitosta. Kokemuksemme mukaan sellainen perinteinen kotiruokalounas on se juttu, mikä ihmisille maistuu parhaiten.

– Pystymme itse määrittelemään oman tarjontamme, mikä helpottaa esimerkiksi nopeaa palautteeseen reagointia. Otamme mielellämme palautetta vastaan, jotta pystymme kehittämään toimintaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisiksi.

Kotiruokalounas on tarjolla viikon jokaisena päivänä.

Iso osa paikallisten arkea

Keula näkyy vahvasti laitilalaisten arjessa. Laitilan Tuvan, S-marketin ja Salen palveluiden lisäksi osuuskauppa on mukana paikallisissa tapahtumissa.

– Palvelutarjontamme on niin laaja, että meiltä löytyy kaikkea vauvasta vaariin. Tässä näkee sen, kuinka kiinteä osa Keula on monen ihmisen elämää, Akkanen pohtii.

– Palveluiden pariin tullaan ensimmäisen kerran rattaissa vanhempien kanssa, taaperoikäisenä leikitään leikkipaikassa, teininä käydään pyörimässä kavereiden kanssa, ja sitten tullaankin ostoksilla jo oman perheen kanssa.

Laitilan Tupa tarjoilee lounasta, á la carte -annoksia ja kahvilan tuotteita sekä Hesburgerin aterioita.

Asiakkaat tulevat henkilökunnalle tutuksi. Vuosiin mahtuu hieman erikoisempiakin työtehtäviä.

– Tässä käy tiettyjä ryhmiä tiettyinä päivinä ja tiettyinä kellonaikoina. Eräs eläkeläisistä koostuva ryhmä on yksi tällainen vakioporukka. Heitä olemme avustaneet esimerkiksi silmätippojen laittamisessa eli henkilökunnan osaaminen on todella laajaa, Akkanen naurahtaa.

Paikallisuus on Laitilan Tuvassa vahvasti esillä.

Mahdollisuus kokea ja kouluttautua

Miia Akkanen on työskennellyt Osuuskauppa Keulan palveluksessa jo vuodesta 2003 alkaen. Työura alkoi samana vuonna avatussa ABC Kortelassa, josta matka jatkui myöhemmin Äyhön Pressoon ja sieltä Laitilan Tupaan.

– On hieno mahdollisuus, että saman työnantajan palveluksessa pystyy vaihtamaan työpaikkaa ja työn sisältöä. Omalla kohdallani olen päässyt näkemään monenlaista ja Keula on kouluttanut minut esimieheksi, joten onhan tämä aivan loistava paikka työskennellä, Akkanen kiittelee.

Laitilan Tupa, S-market ja S-Pankki sekä asiamiesposti ja LähiTapiola toimivat vuonna 2009 avatussa liiketilassa.

Ota Laitilan Tupa seurantaan Facebookissa tästä, ja pysyt mukana viimeisissä kuulumisissa.

Laitilan Tupa palvelee maanantaista torstaihin klo 7.00-20.00, perjantaisin klo 7.00-21, lauantaisin klo 9.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-20.00. Katso lisää tästä.

Buffet-lounas on tarjolla arkisin klo 10.30-14.00 ja viikonloppuisin klo 11-16.00. Lounaslistan löydät täältä.