Räikköstä, pöytälätkää, kivunlievittäjää - joulun hittilahjat löydät Prismasta

Teemu Tammi kasasi pöydälle tämän vuoden neljä hittilahjaa, jotka kaikki hankit kätevästi Prisma Raumasta.

Jouluaatto kolkuttelee jo nurkan takana ja Prisma Raumassa vietetään vuoden kiireisintä aikaa. Viihde- ja kodintekniikan myyntipäällikkö Teemu Tammen ei tarvitse kauaa miettiä kysyttäessä tämän joulun hittilahjoja.

– Jokavuotinen suosikkihan on pöytäjääkiekkopeli. Näitä menee aina todella paljon, mutta täksi vuodeksi suurimmaksi suosikiksi on noussut tämä Stigan High Speed Edition. Tässä on liukkaampi pinta, joten kiekko liikkuu siihen malliin, että matseissa riittää varmasti vauhtia. Liukas pinta tuo myös sopivasti uutta haastetta pelaamiseen, Tammi kertoo.

– Pöytälätkä kuten myös muut pelit ovat siinä mielessä hyviä lahjoja, että kun ne aattona avataan paketista, tarjoavat ne joulun pyhiksi koko perheelle yhteistä tekemistä.

Polarin aktiivisuusrannekke M430 on ollut todella kysytty.

Aktiivisuusrannekkeet ovat olleet niin ikään kovassa kysynnässä jo muutamana jouluna.

– Näistä löytyy useita eri vaihtoehtoja, mutta tämä Polarin M430-malli on ollut todella kysytty. Laadukas laite on löytänyt tiensä moneen pukinkonttiin. Aktiivisuusrannekkeisiin tulee joka vuosi uusia juttuja, tämä mallihan ottaa sykkeen suoraan ranteesta.

Toinen terveyteen liittyvä lahjavinkki on Omronin Pain Reliever. Kyseinen lihas- ja nivelkipujen helpottamiseen tarkoitettu laite myytiin viime jouluna loppuun. Tammi kertoo, että nyt tavaraa on varattu niin, että niitä pitäisi riittää kaikille halukkaille.

– Tämä laite lievittää kipua supistamalla ja rentouttamalla lihasta sekä vilkastuttamalla verenkiertoa. Tällä johdetaan sähköä kipukohtiin kahden anturin avulla, ja voin kertoa ihan omasta kokemuksesta, että tämä lievittää kipua todella tehokkaasti.

Omronin Pain Relieverilla helpotat lihas- ja nivelkipuja.

Kirjoja löytyy monesta lahjakääröstä. Kaikkia ennätyksiä rikkova Kari Hotakaisen kirjoittama ”Tuntematon Kimi Räikkönen” rikkoo myyntiennätyksiä myös Rauman Prismassa.

– Sitähän sanotaan, että kirjojen myynti laskee, mutta kyllä tämä teos on osoittanut ihan päinvastaista. Räikkönen ja Hotakainen ovat loistava yhdistelmä. Myynti on jopa yllättänyt meidät, mutta olemme onneksi saaneet lisätäydennystä. Toivotaan, että kirjoja riittää aattoon asti, mutta suosittelen hakemaan tämän mahdollisimman pian, mikäli sen haluaa lahjapakettiin kääriä, Tammi vinkkaa.

”Tuntematon Kimi Räikkönen” rikkoo myyntiennätyksiä.

Rauman Prisma palvelee tänään lauantaina klo 8-22, aatonaattona sunnuntaina klo 9-22 ja jouluaattona maanantaina klo 8-16. Joulupäivänä Prisma on suljettu, mutta tapaninpäivänä palvellaan jälleen klo 9-21.

Tervetuloa joululahjaostoksille!