Ravintolamaailmassa hellitään herkkusuita

Ravintolapäällikkö Katja Huhta kertoo, että uudet tilat ja herkulliset ruuat ovat keränneet runsaasti kiitosta. Hän riisui suojamaskin kasvoiltaan valokuvan ajaksi.

Prismakeskuksen Ravintolamaailmasta leijailee herkullinen tuoksu. Lounasaika on alkamassa ja väkeä seisoo jonossa turvallisten välimatkojen päässä toisistaan. Ravintolapäällikkö Katja Huhta asettaa viimeisen pizzan linjastolle ja sujauttaa ottimet salaattikulhoon.

– Meillä herkutellaan kotiruokalounaalla, joka valmistetaan täällä. Keskeisellä paikalla, linjastosta erillään oleva salaattipöytämme on runsas ja ravitseva. Olemme saaneet positiivista palautetta niin ruoasta kuin uusista tiloistamme, Huhta kertoo.

Uusittu Ravintolamaailma avautui kesäkuun alussa. Väljät tilat mahdollistavat turvallisen asioinnin myös näin korona-aikana.

– Kaiken kaikkiaan meillä on 200 asiakaspaikkaa. Remontin yhteydessä tiloista tuli isommat, avarammat ja valoisammat. Täällä mahtuu kulkemaan hyvin niin ostoskärryjen kuin vaikkapa lasten vaunujen kanssa.

Salaattipöytä on runsas, monipuolinen ja ravitseva.

Presso, Pizza & Buffa ja Hesburger tarjoavat yhdessä laajan kattauksen erilaisia herkkuja viikon jokaisena päivänä. Lounaan jälkeen alkaa Iltafiesta.

– Iltafiestassa on tarjolla lounasajan tapaan salaattipöytä ja pizzat, sekä itsetuunattavat hodarit, kana- ja jauhelihatäytteiset tortillat, wingsit, kermaperunoita ja ratatouillea. Juomat, eli maito, kotikalja, limonadit ja kahvi, kuuluvat hintaan.

– Pizzavaihtoehtoja on aina neljä, joiden lisäksi tarjolla on yksi toivepizza. Asiakas voi siis toivoa täytevaihtoehdoistamme haluamaansa yhdistelmää ja se lisätään tarjolle noin vartin sisällä.

Avarassa ja valoisassa ravintolassa on asiakaspaikkoja yhteensä 200.

Kodikkuus ja palvelu luovat lämmön

Yksi Ravintolamaailman uutuuksista on Jälkiruokasirkus, josta löytyy muun muassa jäätelöä, pannukakkua, karamellia ja popcornia. Myös take away -pizza on saavuttanut suuren suosion.

– Pizzan voi käydä tilaamassa esimerkiksi Prismaan mennessä ja noutaa ostosreissun jälkeen. Hektisessä arjessa tämä tarjoaa monelle helpotuksen, kun saa hoidettua useamman asian yhdellä kertaa, Huhta sanoo.

Jälkiruokasirkuksesta löytyy niin makeita kuin suolaisia herkkuja, jotka kruunaavat ruokahetken.

Ravintolamaailman kotoinen tunnelma, laadukas ruoka ja ystävällinen asiakaspalvelu muodostavat yhtälön, josta asiakkaat antavat kiitosta.

– Henkilökuntaamme kehutaan todella paljon. Kehuja tulee ystävällisyydestä ja palvelualttiudesta. Lounas- ja iltafiesta-aikaan toivepizzat keräävät myös hyvää palautetta. Moni yllättyy iloisesti siitä, että häneltä kysytään, minkälaista pizzaa hän haluaisi.

Tarjolla on aina myös yksi toivepizza, joka on tehty asiakkaiden toiveiden mukaan.

Huhta kertoo, että ravintolassa käy päivittäin tuttuja kasvoja, joiden kanssa vaihdellaan kuulumisia.

– Joka aamu meillä käy sama miesporukka, joka on käynyt ensin jo torilla kahvilla. He kahvittelevat täällä ja keskustelevat useimmiten jääkiekosta. Myös lapsiperheitä käy ruokailemassa ja nauttimassa kahvilan tuotteista.

– Erilaiset asiakaskohtaamiset, työyhteisö ja se, että jokainen päivä on erilainen, tekevät meidän työstämme mielekkään. Toivotankin kaikki tervetulleeksi Prismakeskuksen Ravintolamaailmaan, Huhta hymyilee.

Huhta kiittelee sitä, kuinka ystävällinen henkilökunta luo omalta osaltaan Ravintolamaailmaan lämpimän tunnelman.