Ruokatori on Prisma Rauman sydän

Päivittäistavaraosaston myyntipäällikkö Mika Suominen viihtyy asiakaskohtaamisissa. Hän riisui suojamaskin kasvoiltaan valokuvan ajaksi.

Prisma Rauman päivittäistavaraosasto tarjoaa kaupungin laajimman valikoiman tuotteita ruoanlaittoon ja arjen muihin tarpeisiin. Uudistetut tilat ovat helppokulkuiset, tuotteet ovat kauniisti esillä ja helposti löydettävissä. Kaiken kruunaa keskeisellä paikalla sijaitseva uusi Ruokatori.

– Laadun takaavat omalta osaltaan laajat valikoimat, tuotteiden tuoreus ja asiansa osaava ystävällinen henkilökunta. Osastomme on iso ja jokaisesta sen osa-alueesta huolehditaan suurella intohimolla. Tilat pidetään selkeinä ja siisteinä, jotta asioiminen on mahdollisimman helppoa , päivittäistavaraosaston myyntipäällikkö Mika Suominen kertoo.

Ruokatorilta löytyy muun muassa tuoreet hedelmät, vihannekset ja marjat.

Upeaa valikoima- ja väriloistoa tarjoilee hedelmä- ja vihannesosasto. Kokonaisuutta on käyty ihastelemassa muistakin osuuskaupoista.

– HeVi-osaston tuotteet ovat aina priimaa. Meiltä löytyy perunat, tomaatit, kurkut ja muut ympärivuotiset tuotteet, mutta huomioimme tarkoin myös satokauden tuotteet. Näin valikoimissa on myös sesonginmukaista ajattelua ja jatkuvaa vaihtelua.

– Meillä on monipuolisesti marjoja, smoothieita ja mehustamon mehuja. HeVi-osastolta löytyy myös ananaksen siivutuskone ja mehuautomaatti, josta saa aina tuorepuristettua mehua.

Kädentaitoa – kala- ja lihatuotteet leikataan oman henkilökunnan toimesta.

Lihat ja kalat leikataan itse

Ruokatorin kylmä- ja lämpötiskeiltä jokainen löytää tarvitsemansa. Lihat, kalat ja leikkeleet sekä lounaat ja salaatit nostavat veden kielelle.

– Ruokatoriltamme saa aina tuoreita raaka-aineita. Emme ota tuotteita paketeista ja aseta niitä tiskille, vaan tuotteet leikataan täällä itse. Teemme paljon käsityötä, eli meillä on laajalti liha-alan osaamista, Suominen taustoittaa.

Sushia on tarjolla Prisman aukioloaikoina.

Uudistustyön yhteydessä valikoimiin tuli myös Daily Sushi, josta voi ostaa sushia Prisman aukioloaikoina. Kyseiset itämaiset herkut on otettu vastaan suurella suosiolla.

– Sushi on todella laadukasta, ja siitä tulee asiakkailta lähes päivittäin kiitosta. Sitä haetaan paljon lounaaksi ja päivälliseksi, mutta myös iltapalaksi. Daily Sushi huolehtii, että tiskiltä löytyy koko ajan kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja.

Fazer leipoo tuoretta leipää joka päivä.

Asioimisen helppoudella iso arvo

Ruokatorin jälkeen kärryyn löytyvät niin pakatut lihat ja kalat kuin einekset, maidot, juustot, välipalat ja leivät. Makeisosastolta mukaan tarttuu herkut ja pakasteosastolta viileät tuotteet.

– Leipäosastolla on aina tuoretta leipää tarjolla, sillä tiloissamme toimiva Fazerin leipomo tekee joka aamu suolaista ja makeaa purtavaa. Uusitulta juomapuolelta löytyy tuotteita jokaiseen makuun monipuolisesti eri panimoilta, Suominen kertoo.

Päivittäistavaraosaston jokaisesta osa-alueesta huolehditaan suurella intohimolla.

Myös koko ajan suosiotaan nostava Noutopiste on osa päivittäistavaraosastoa. Palvelut ja valikoimat täyttävät siis nimensä mukaisesti arjen tärkeimmät tarpeet. Kaikessa korostuu koko henkilökunnan asiantuntemus.

– Asiakaskohtaamisia on paljon ja meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan jokaisen asiakkaan hyvin. Kehitämme toimintaamme osaamisen ja valikoimien osalta jatkuvasti esimerkiksi asiakaspalautteiden ja -tyytyväisyysmittausten avulla.

Suominen siirtyi kesällä S-market Euran marketpäällikön tehtävistä nykyiseen toimeensa Rauman Prismaan. Hän kuvailee Ruokatoria Prisman sydämeksi.

– Olen viihtynyt täällä todella hyvin. Yksikkö ja kokonaisuus ovat isompia kuin aiemmassa toimessani, ja sitä kautta tämä työ tarjoaa minulle hyvällä tavalla uusia haasteita. Haluamme, että jokaisen on helppo asioida meillä. Toivotankin kaikki tervetulleeksi, Suominen hymyilee.

Ruokatori on Prisman sydän.