S-market Äyhö – aina asiakasta varten

Maija Vuoristo ja Heta Peräkasari painottavat, että mukava työilmapiiri heijastuu suoraan asiakaspalveluun.

Monen työpäivä on tullut päätökseen ja tie kotiin vie S-market Äyhön kautta. Hyllyjen väleissä asiakkaat löytävät tarvitsemansa ja kassalla käy iloinen puheensorina.

– Meidän ihanan iloinen henkilökuntamme on suurin vahvuutemme. Se yhdessä hyvän tuotevalikoiman kanssa takaa sen, että asiakkaat löytävät tarvitsemansa mahdollisimman helposti. Olemme aina valmiit auttamaan, apulaismarketpäällikkö Maija Vuoristo sanoo.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja niitä pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Palvelualttiudesta tuleekin asiakkailta kiitosta päivittäin.

– Haluamme asiakkaiden tuntevan, että meiltä on helppo kysyä apua. Tietynlainen rentous täytyy näkyä, sillä tällöin asiakkaat tuntevat olonsa kotoisaksi. Meidät löytää hyllyjen välistä täyttämästä hyllyjä ja kun apua tarvitaan, riittää että nykäisee hihasta.

Kysyntään vastataan - valikoimat on suunniteltu asiakaskunnan mukaan.

Yksi hyvä esimerkki löytyy läheltä. Alkuviikolla tapahtunut asiakaskohtaaminen jäi Vuoriston mieleen.

– Eräs iäkkäämpi mies oli pyörinyt aikansa leipäosastolla, kun huomasin hänet. Kysyin kuinka voin olla avuksi ja hän kertoi etsivänsä kakkoa. Hän totesi ettei näe enää kunnolla, joten me etsimme yhdessä hänelle sen kakon.

Myös lapsiperheet huomioidaan.

– Yhtenä päivänä eräs äiti oli tulossa pienen lapsen ja vauvan kanssa ostoksille. Pieni poika ei olisi halunnut kauppaan ja hänelle tuli itku. Pyysin pojan odottamaan kanssani kassalle siksi aikaa, kun äiti käy kaupassa. Itku loppui, äiti teki ostoksensa ja poika istui sen ajan minun kanssani tyytyväisenä.

S-market Äyhön kanssa samassa kiinteistössä toimii myös muun muassa Presso Äyhö. Tutustu Pressoon klikkaamalla tätä kuvaa.

Palvelutiskiltä neuvot ja vinkit

S-market Äyhön tuotevalikoimasta löytyy yhteensä noin 15 000 artikkelia. Myymälän yhteydestä löytyy muun muassa pikakassat ja Veikkauksen piste. Paikan päältä voi ostaa myös lippuja Rauman Lukon kotiotteluihin.

– Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa työssäkäyvistä ja hieman iäkkäämmästä ihmisistä, mutta yhtä lailla tässä käy jonkin verran nuorempaa väkeä, Vuoristo kertoo.

Myymälään tullessa asiakkaan ottaa vastaan hedelmä- ja vihannesosaston väriloisto. S-market Äyhöstä löytyy laaja valikoima kyseisen osaston tuotteita.

– Pyrimme siihen, että meiltä löytyy niitä niin sanottuja myyviä artikkeleita. Juuri sellaisia tuotteita, joita asiakkaat todella tarvitsevat. Valikoima on suunniteltu palvelemaan meidän asiakaskuntaamme.

Kivikylän palvelutiskiltä voi ostaa liha-ja kalatuotteiden lisäksi mukaansa myös lämmintä ruokaa ja salaattia vaikkapa lounaaksi.

– Kivikylän palvelutiskillä riittää vipinää tasaisesti. Tiskin takana on ammattitaitoista henkilökuntaa, jotka osaavat neuvoa ja antaa vinkkiä tuotteista. He laittavat pyydettäessä esimerkiksi kalat suolaan.

Kivikylän palvelutiskiltä saa nimensä mukaisesti palvelua - tarjolla on tuotteita, neuvoja ja vinkkejä.

Hyvä työilmapiiri heijastuu asiakaskohtaamisiin

S-market Äyhöllä asiakkaita palvelee yhteensä noin 20 iloista asiakaspalvelijaa eri vuoroissa. Vuoristo kuvailee työyhteisöä mahtavaksi.

– Meillä on paras työporukka. Kaikki ovat ihania ihmisiä ja tulevat keskenään todella hyvin toimeen. Uskon, että se heijastuu suoraan myös siihen, miten otamme asiakkaat huomioon ja miten kohtaamme heidät, Vuoristo hymyilee.

Omassa työssään hän tykkää siitä, kun saa nähdä oman käden jäljen.

– On hienoa nähdä, että hedelmä- ja vihannesosasto on hyvännäköinen ja tuotteet sekä hyllyt ovat kunnossa. Toivon, että asiakkaat tuntevat itsensä tervetulleeksi ja kokevat, että tuotteet on laitettu juuri heitä varten hyllyihin.

Palvelutiskiltä voi ostaa päivän lounaaksi lämmintä ruokaa ja salaattia.

Isot parkkipaikkatilat takaavat, että asiakkaiden on helppo saapua kauppaostoksille. Lisäksi parkkialueelta löytyy ABC-kylmäasema.

– Tervetuloa ostoksille hyvän valikoiman ja palvelevan henkilökunnan S-market Äyhöön. Me olemme täällä aina asiakkaita varten, Vuoristo painottaa.

S-market Äyhö palvelee maanantaista lauantaihin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-21.00. Katso lisää tästä.

Ota S-market Äyhö seurantaan Facebookissa tästä.

Alkuvuodesta käyttöönotetut pikakassat ovat saaneet positiivisen vastaanoton.