S-market Kehätie on laajan valikoiman lähikauppa

Marketpäällikkö Turo Ala-Siuru kertoo asiakkaiden arvostavan laajaa valikoimaa, keskeistä sijaintia ja helppoja kulkuyhteyksiä.

Kehätien S-market palvelee päivittäin monen asuinalueen asukkaita. Maaliskuussa 2016 avattu S-market toimii muun muassa Tuomoniemen, Kappelinluhdan, Paloahteen, Syvärauman ja Merirauman asukkaiden laajan valikoiman lähikauppana.

– Uskon, että meidän S-market on yllättänyt alueen asukkaat positiivisesti. Tästä tuli varmasti isompi ja laajemmalla valikoimalla varustettu kauppa, kuin mitä he ensi alkuun osasivat ehkä edes odottaa, marketpäällikkö Turo Ala-Siuru sanoo.

– Meillä käy asiakkaita aktiivisesti, ja kehitys näyttää koko ajan positiiviseen suuntaan. Nämä kolme vuotta ovat olleet hyviä, ja totta kai koko ajan haetaan uutta kasvua. Tuntuu, että kaupunki laajenee ja lisää palveluita tälle suunnalle, yksi hyvä esimerkki on tuohon lähelle valmistuva Pohjoiskehän koulu.

S-market Kehätieltä löytyy yli 10 000 artikkelia.

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet ovat asioita, joita asiakkaat osaavat arvostaa.

– Sijaintihan meillä on mitä loistavin. Tähän on helppo tulla ja parkkitilaakin on hyvin. Osaava henkilökuntamme saa runsaasti positiivista palautetta ystävällisesti palvelusta. Samoin kaupan siisteys ja selkeys ovat sellaisia asioita, jotka keräävät kiitosta.

S-market Kehätieltä löytyy yli 10 000 artikkelia, joten käytännössä kaikki ruokaostokset pystyy tekemään kätevästi lähikaupassa. Laajat tuoretuotevalikoimat palvelevat joka päivä houkutellen monipuoliseen ja herkulliseen ruoanlaittoon.

S-market Kehätie avattiin käyttöön maaliskuussa 2016.

Yksi tärkeä osa palveluita on Kivikylän lihatiski.

– Ihmiset kaipaavat mahdollisuutta tarkastella tuotteita ja valita niistä haluamansa, tähän palvelutiski on omiaan. Kivikylällä on laadukkaat raaka-aineet ja tuotteet. Heiltä löytyy innovatiivista ajattelua tehdä uusia tuotteita ja kehittää toimintaa koko ajan eteenpäin, Ala-Siuru kiittelee.

Uusi vuosi 2019 on pyörähtänyt todenteolla käyntiin. Vaikka S-market Kehätie kerää jo nyt kiitosta ja kehuja, ei tilanteeseen tyydytä, vaan koko ajan mennään eteenpäin.

– Teemme jatkuvaa kehitystyötä siihen suuntaan, mitä asiakkaat meiltä toivovat. On tärkeää kuunnella ihmisiä ja pystyä sitä kautta vastaamaan kysyntään ja tarpeisiin. Otamme mielellämme palautetta vastaan, näin pystymme tarjoamaan entistäkin paremman asiakaskokemuksen.

Kivikylän lihatiski on tärkeä osa S-market Kehätien palveluita.

S-Market Kehätie palvelee asiakkaitaan Raumalla osoitteessa Spindeltie 2, maanantaista lauantaihin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-21.00.

Katso lisää täältä.