S-market Laitilan valttina vahva palvelukokonaisuus

Marketpäällikkö Miikka Koskinen henkilökuntineen valmistautuu S-market Laitilan 10-vuotissynttäriviikonloppuun.

S-market Laitila on palvellut asiakkaitaan jo kymmenen vuoden ajan. Vuodesta 2012 lähtien marketpäällikkönä työskennellyt Miikka Koskinen tuntee paikallisten ostoskäyttäytymisen ja heidän tarpeensa.

– Olemme neliöinä laskettuna yksi Keulan isoimmista S-marketeista. Meillä on noin 2000 neliön tilat, joista löytyy päivittäistavaraa noin 13000 ja käyttötavaraa noin 4000 artikkelin edestä. Toimimme tietyllä tapaa tämän alueena Prismana, kun taas Sale tukee hyvin niin sanottuna täydennyskauppana, Koskinen kuvailee.

S-market Laitila on laajan palvelukokonaisuuden talo.

Valikoimista tulee kiitosta, kuten myös palvelusta ja hintatasosta. Koskinen korostaa, että Laitilassa Keulalla on sitoutunutta asiakaskuntaa. Yhteisöllisyyttä luo omalta osaltaan myös sitoutunut henkilökunta.

– Laitilassa on hyvä yhteishenki. Ihmiset odottavat kanssakäymistä myös kaupassa. Se onkin tärkeä osa asiakaspalveluamme, ja vaihtelemme heidän kanssaan kuulumisia. Koskaan ei saa olla niin kiire, ettei ehdi muutamaa sanaa vaihtaa.

Paikallisuutta arvostetaan korkealle.

– Meidänhän on mukava olla tässä, sillä saamme myyntiin lähialueella tuotettua tavaraa kuten vaikkapa perunaa, porkkanaa ja toisinaan jopa valkosipulia. Asiakkaat ostavat mielellään tutun viljelijän tuottamaa ruokaa.

Palvelutiskillä riittää vipinää. Tarjolla on myös paistopistetuotteita.

Kattava palvelukokonaisuus saman katon alla

Koskinen on pitkäaikainen keulalainen, sillä hän on työskennellyt yhtäjaksoisesti osuuskaupan palveluksessa jo 11 vuotta. Hänellä on kokemusta myös Monnankadun Salesta ja Liikenneasema Tallikedolta.

– Parastahan tässä työssä on se, että saa olla ihmisten kanssa tekemisissä, on sitten kyse asiakkaista tai henkilökunnasta. Hyvä työyhteisö ja -ympäristö on tärkeitä tekijöitä.

Koskinen korostaa, että S-market muodostaa yhdessä muiden saman katon alta löytyvien palveluiden kanssa monipuolisen palvelukokonaisuuden.

– Palvelutiskimme kerää kiitosta. Kivikylän iso lihatiski on todella suosittu. Meiltä löytyy myös paistopistetuotteita sekä perusarjen käyttötavaraa kuten esimerkiksi kahvinkeittimiä, mikroja, sukkia ja lankaa. Lisäksi meillä on kaupungin suurin irtokarkkivalikoima.

Laitilan S-marketista löytyy myös arjen käyttötavaraa.

Samoissa tiloissa toimiva Laitilan Tupa tarjoaa lounasta, kahvia ja Hesburgerin tuotteita. Piha-alueelta löytyy ABC kylmäasema.

– S-pankki palvelee maanantaista perjantaihin ja tarvittaessa kassoilta saa nostettua käteistä rahaa. Lisäksi tiloissamme toimii Laitilan pääposti ja LähiTapiolan toimipiste, Koskinen kertoo.

Tulevana viikonloppuna S-market Laitilassa juhlitaan 10-vuotissyntymäpäiviä. Luvassa on monenmoista ohjelmaa kaikenikäisille.

– Meillä on tarjouksia koko viikon ajan sekä tuote-esittelyjä muun muassa paikallisten yhteistyöyritysten kanssa. Juhlinta painottuu viikonloppuun, silloin on luvassa esimerkiksi munkkikahvit ja perheen pienemmille erilaista ohjelmaa.

S-Pankki palvelee viikon jokaisena arkipäivänä.

Ota S-market Laitila seurantaa Facebookissa tästä ja pysyt mukana synttäriviikon tapahtumissa ja tarjouksissa.

S-market Laitila palvelee maanantaista lauantaihin klo 7.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-21.00. Katso lisää tästä.