S-market Säkylä palvelee vahvaa asiakasomistaja-aluetta

Marketpäällikkö Riikka Sevänen painottaa iloisen asiakaspalvelun tärkeyttä.

Säkylän S-marketin uusissa tiloissa on toimittu nyt reilun kahden vuoden ajan. Uuden myymälän 2-vuotissynttäreitä juhlittiin huhtikuun puolivälissä.

– Uudet tilat ovat saaneet todella positiivisen vastaanoton. Siitä kertovat niin asiakkailta tullut palaute kuin myös myynnin kehitys, mikä on ollut koko ajan nousujohteinen, marketpäällikkö Riikka Sevänen kertoo.

Asiakkaat ovat nostaneet esiin muun muassa hyvät valikoimat ja valoisan myymälätilan. Myös iso parkkialue on osoittautunut toimivaksi. Samasta rakennuksesta löytyy S-marketin lisäksi apteekki, SmartPosti ja piha-alueelta ABC kylmäasema.

– Palvelutiskimme on niin sanottu kirsikka kakun päällä. Siitä myytävä lounas on todella mahtavaa ja senhän voi nauttia myymälän yhteydessä. Kivikylän tuotevalikoima on laaja ja sitä hyödynnetään paljon.

Säkylän uusi S-market kerää asiakkailta kiitosta.

S-market Säkylän tuotevalikoimassa on noin 10 000 artikkelia. Paikalliset tekevätkin myymälässä niin isot ostokset kuin täydennysostoksetkin.

– Meidän valikoimamme on profiloitu paikallisten tarpeisiin sopivaksi. Toimimme maaseutupitäjässä, joten meiltä löytyy esimerkiksi vähemmän valmisaterioita ja enemmän sellaista valikoimaa, joista ihmiset voivat tehdä ruokansa itse.

Valikoimat kehittyvät asiakaspalautteen ja vallitsevien trendien mukaan.

– Ihmiset ovat koko ajan entistä tietoisempia vallitsevista muotivirtauksista myös ruoan suhteen. Meillä esimerkiksi sushi on sellainen tuote, jonka vetovoimaa olemme nyt hieman kokeilleet kalatiskillä, Sevänen taustoittaa.

Palvelutiskin tuotevalikoima on laaja ja sitä hyödynnetään paljon.

Avoimia ja iloisia asiakaskohtaamisia

Säkylän S-marketin yhdeksi tärkeäksi vahvuudeksi Sevänen nostaa asiakaspalvelun. Se on myös asia, jota asiakkaat osaavat vaatia.

– Meillä on täällä hyvällä tavalla sellainen maaseutumaisen leppoisa tunnelma. Kohtaamiset ihmisten kanssa ovat avoimia ja iloisia. Keskustelemme asioista paljon asiakkaidemme kanssa, Sevänen hymyilee.

Asiakkaiden kanssa iloitaan ja nauretaan, ja heille annetaan sitä aikaa, jota he kaipaavat.

– Täytyy muistaa, että joillekin ikäihmisille kaupassakäynti saattaa olla se päivän ainoa kontakti muihin ihmisiin. Tällöin me saatamme olla päivän ainoa puhekaveri. Siinä mielessä on mahtavaa, että pystymme tarjoamaan myös tällaisen kokemuksen.

Sevänen kertoo, että kohtaamiset ihmisten kanssa ovat avoimia ja iloisia.

Sevänen kiittelee, että Pyhäjärviseudulla asiakasomistajuus on ihmisille tärkeä asia. S-Pankin palvelumyyjä vierailee Säkylässä kerran viikossa aina torstaisin klo 9.00-11.00.

– Täällä löytyy jokaiselta, aina vauvasta vaariin S-Etukortti, ja he osaavat käyttää sitä todella monipuolisesti. He keräävät bonuksia ja maksavat vihreällä kortilla. Ja me neuvomme sen käytössä aina kun jotain kysyttävää herää.

S-market Säkylä palvelee maanantaista perjantaihin klo 7.00-21.00, lauantaisin klo 8.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00-21.00. Katso lisää tästä.

Ota S-market Säkylä seurantaan Facebookissa tästä.

Palvelutiskiltä ostetun lounaan voi nauttia paikan päällä.