Ville Heinola iski uransa avausmaaliin - ja tuuletti tunteella!

Ville Heinola siirtyi viime keväänä Raumalle ja Lukkoon Porin Ässistä

Rauman Lukon 17-vuotias puolustaja Ville Heinola on Osuuskauppa Keulan kummipelaaja. Nuori mies siirtyi viime keväänä Raumalle Porin Ässistä. Heinola on taistellut tiensä ennakkoluulottomasti Lukon kokoonpanoon.

– Homma on lähtenyt rullaamaan hyvin. Tuntuu, että koko ajan pääsee paremmin peliin ja niihin pieniin juttuihin sisään. Tavoite oli päästä pelaamaan Liigassa ja hakea sitä kautta vakiopaikkaa kokoonpanossa. Olen ollut tyytyväinen ja positiivisella fiiliksellä jatketaan myös eteenpäin, Heinola sanoo.

Sinikeltainen puolustaja oli marraskuun alussa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana Tshekin Hodoninissa pelatussa neljän maan turnauksessa. Hän puolusti kaikki kolme ottelua Suomen ykköskentällisessä.

– Reissu meni todella hyvin. Pystyin pelaamaan sitä omaa peliäni, eikä siltä osin tarvinnut muuttaa mitään. Sen eteen tehdään nyt kaikki, että pääsen mukaan MM-kisoihin.

Heinola on taistellut itsensä kovalla työllä mukaan Lukon vakiokokoonpanoon.

Yksi iso askel nähtiin viikko sitten Kivikylän Areenalla, kun Heinola iski uransa ensimmäisen Liiga-maalin. Kiekko upposi, ei enempää eikä vähempää, kuin Heinolan entisen seuran ja Lukon paikallisvastustajan Ässien maaliin.

– Ensimmäinen maali oli tietyllä tapaa vapauttava, ja totta kai se toi lisäarvoa, että se sattui tulemaan juuri Ässiä vastaan. Paikkoja on ollut aiemminkin ja sitä kautta on kasvanut ehkä sitä niin sanottua apinaa selkään, joten oli hienoa onnistua maalinteossa.

Maalin lisäksi Heinola on kirjauttanut tähän mennessä kolme syöttöpistettä. Vapautumisen näki tavasta, jolla puolustaja osumaansa tuuletti.

– Se tuli kyllä aika tunteella, Heinola naurahtaa.

Katso Keulan kummipelaaja Ville Heinolan uran avausmaali ja sitä seurannut tuuletus tästä.

S-Etukortilla Rauman Lukon kotiotteluihin Kivikylän Areenan Keula-katsomoihin (C2-3, D1-5) kahden euron alennus kaikista Keulan myyntipisteistä.